WPRO-Desengreixant/descalcificador cafeteres EXPRESS
WPRO-DESENGREIXANT/DESCALCIFICADOR EXPRESS
 
- Kit format per: 4 pastilles de neteja i 4 bosses anticalç
 
- Elimina la calç i el greix de qualsevol cafetera
 
- PRODUCTE EN STOCK/LLIURAMENT RÀPID
7,36 €  6,08 €
(21,00% IVA inclòs)
DESCRIPCIÓ
 
 
Aquest kit Express Oés una exclusiva fòrmula produïda a partir de l'oxigen actiu, especialment concebuda per desengreixar i descalcificar les cafeteres amb dossificadors o automàtiques, fins i tot les màquines expresso. WPRO ofereix una àmplia gamma d'accessoris per la cura i manteniment dels seus productes, per així poder optimitzar el rendiment dels eletrodomèstics durant més temps.
 
El seu poder de neteja elimina el greix i treu la calç de cafeteres automàtiques o de disc. Aquest conjunt és molt fàcil d'utilitzar, sols implica dues operacions: netejar i eliminar la calç. Es recomana utilitzar tots els mesos per preservar l'aroma del cafè i restituir a la cafetera el seu rendiment original.
 

Una vegada vostè hagi utilitzat aquest producte de manteniment, podrà comprobar que no queden olors residuals, tals com els derivats de l'ús de vinagre o altres articles de neteja que deixen sabors extranys. Aconsegueix  que les cafeteres tornin a funcionar com noves, preservant l'aroma del cafè.

El kit EXPRESS O2 , compost per 4 pastilles netejadores efervescents, molt potents, que alliberen oxígen actiu en forma de microbombolles a  l'entrar en contacte amb l'aigua. Disolen fàcilment les restes de cafè gràcies a la seva acció mecànica. També hi han 4 bosses anticalç, que permeten eliminar eficaçment les restes de greix i la calç de qualsevol tipus de cafetera. Gran adaptabilitat als productes d'altres marques com Nespresso i Senseo.

 
 
SERVEI D'ATENCIÓ AL CLIENT

 

Quan rebi el producte, en cas que  tingui qualsevol dubte de seva la utilizació, neteja o manteniment, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres a travès del nostre telèfon 977 639 061, on el nostre departament d'atenció al client li atendrà per solucionar-li qualsevol incidència.

 

 

 DETALLS
 
 
 

 

 
 
 

 
 
 

Tots els productes de Grober estan corberts per la LEY 23/2003, DE 10 DE JULIOL DE 2003, DE GARANTIAS EN LA VENTA DE BIENES DE CONSUMO. BOE 11-07-2003.
Els productes estan fabricats amb materials de gran qualitat i no presenten problemes sempre i que s'hagin utilizat dins dels límits d'ús pels quals han estat creats. El possible desperfecte ocasionat pel transport estarà cobert per l'assegurança que li correspongui. En el cas d'apreciar cap desperfecte es tindrà de comunicar en aquell moment a l'empleat de l'empresa de transport, fent-ho constar en el document de lliurament. A partir d'aquest instant sols disposarà de 24 hores per formular la corresponent reclamació,  mitjançant un fax o mail.

Articles relacionats
WPRO-Kit de neteja per cuina
WPRO-KIT PER CUINA
50,77 €
41,96 € (21,00 % IVA inclòs)
WPRO-Kit de neteja per vitro
KIT DE NETEJA PER VITROCERÀMICA I INDUCCCIÓ
11,57 €
9,56 € (21,00 % IVA inclòs)
WPRO-Terra blanca universal desengreixant per totes superfícies
WPRO-TERRA BLANCA UNIVERSAL DESENGREIXANT PER SUPERFICIES
9,73 €
8,04 € (21,00 % IVA inclòs)
 
Sol·licitud d'informació
Comentari sol·licitud d'informació
Nom i Cognoms
e-mail
Telèfon
Imatge de seguretat* :


Consulta