Instal·lació de parquets QUICK STEP
Amb la marca Quick Step descobrirà que no hi ha res que li impedeixi aconseguir l'interior que sempre ha somiat. Fàcil de mantenir, ecològic, còmode, càlid, resistent i al mateix temps, molt natural.
 
En Quick Step existeixen diferents gammes adequats per cada estil de vida. Planxes o llosetes, planxes amples o estretes, estil modern o clàssic, adaptant-se a tot i a tots. Les col·leccions disponibles són: Largo, Vogue, ELIGNA, Perspective, Elite, Lagune,  CLASSIC, CREO, Arte i Majestic. 
 
 
 
 CLASSIC                                                                                                                                                                   
Aquesta col·lecció consta de terres laminats tradicionals. La gamma Classic ofereix una combinació d'alternàncies entre color i estil, aportant a les làmines un aspecte i un tacte molt naturals. La funcionalitat i la qualitat són, característiques prioritàries en un terra de Quick Step. Els dissenys d'un, dos o tres planxes formen la base per un interior durader, contemporani i actual.
 
            
 
 
CREO                                                                                                                                                                         
Aquesta col·lecció consta de terres laminats sense ranura en V. És una gamma bàsica en la que la qualitat sempre és el primer. A més dels dissenys de planxa única, la demanda de planxes elegants augmenta continuament, ja que l'ample de les planxes s'ha adaptat l'estil i al caràcter de cada tipus de fusta.
 
           
  
 
ELIGNA                                                                                                                                                                     
Aquesta col·lecció consta de terra en planxes sense ranura en V. La gamma Eligna permet una àmplia variació cromàtica natural. Gràcies al sistema Uniclic, aquest laminat és fàcil i ràpid d'instal·lar un mateix. Eligna li proporcionarà un terra d'etiqueta, amb un look ple d'estil.
 
       
 
 
 
UNA CAPA SUPERIOR MOLT RESISTENT                                                                                                                                                                  
La tecnologia SCRATCH GUARD és el fruit d'anys d'investigació i inversió dedicats a millorar la durabilitat dels productes de Quick Step. Les avantatges salten a la vista: la capa superior del terra porta integrada una protecció addicional perquè pugui disfrutar durant més temps d'un terra bonic i amb aspecte natural.
 
 
UN DISSENY QUE SUPERA LA PROVA DEL TEMPS: els terres de Quick Step resisteixen a la llum, això significa que no perdrà el seu color original encara que s'exposi a grans dosis de llum solar. També el disseny és tant important com la qualitat. Per aquest motiu els dissenyadors de Quick Step sols seleccionen els dissenys més atractius amb una variació natural que també encaixin amb la seva concepció de vida.
 
 
UNA PLANXA AMB UNA BASE SÒLIDA: ja que és  RESISTENT A COPS I ALS IMPACTES, ja que al nucli del laminat de Quick Step hi trobem una planxa HDF d'alta qualitat. Aquesta planxa és de fabricació pròpia i compleix tots els estàndards de l'empresa que supera les normes EN i ISO vigents. Aquest nucli dur, en combinació amb la resistent capa superior, protegirà el terra contra la caiguda d'objectes, l'impacte de les sabates, etc.
 
 
IMPERMEABILITAT: la planxa Quick Step amb la resistència a la tracció dels sistemes click ofereixen una protecció inmillorable contra la humitat superficial. Per això, no s'ha de preocupar-se si algun líquid cau accidentalment al terra.
 
 
 
SO A FUSTA MASSISA:    el parquet Quick Step li deleitarà els ulls i les seves oídes. La planxa del nucli dur s'ha optimitzat pel seu ús en terres i en combinació amb el subsol de Quick Step produeix un so agradable de fusta massisa.
 
 
ANTISTÀTIC: Tots els terres de Quick Step han estat somtesos a un tractament astàtic exclusiu i permanent. Això li permet evitar les desagradables descàrregues electroestàtiques, perquè ja pertanyen al passat. 

 

APTES PER LA CALEFACCIÓ PER TERRA RADIANT: aquest parquet pot combinar-se amb facilitat amb un sistema de calefacció per terra radiant. També en aquest cas, el terra s'instal·la com un terra suspès o flotant.  Tot i axiò no oblidi escollir un subsol adequat.
 
 
Sol·licitud d'informació
Comentari sol·licitud d'informació
Nom i Cognoms
e-mail
Telèfon
Imatge de seguretat* :


Consulta