Portes Lacades
MITRALLAR: venda i col.locació de PORTES D'INTERIOR LACADES, modernes, clàssiques i rústiques. Portes blindades i cuirassades. Complements decoratius i de muntatge.
 
CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES                                                                                                 
 
Les nostres portes d'interior són massisses de taulers de fibres i partícules de fusta  que incorporen una xapa envernissada de la fusta desitjada per les dues cares vistes. Els cantells son massissos de la mateixa fusta que les cares. Els cantells massissos donen a la porta resistència i durabilitat, ja que lliguen els diferents elements.
 
- Les mides estandaritzades de l'alcada són 210 o 203 i l'ample de les portes simples 62/72/82 i en les portes dobles 114/124/134/144.
 
- Els folraments: Els tapajunts i batents poden ser massissos, de la fusta desitjada o massissos de MDF hidròfug, resistent a la humitat.
 
 
ELS COLORS, FUSTES, LAQUES I TINTS                                                                                    
 
- Totes les portes es poden fabricar en diferents fustes: cedre ramejat, cirerer, wengé, roure, faig blanc, faig vaporitzat, etimoe, mukali, pi, melis, pi pais, sapelly, sapelly ramejat, bambú, ébano, zebrano, freixe, noguera... Alhora  que combinem diferents fustes.
 
- 40 tints aplicables a totes les portes. Diferents lacas, blanc marfil.
 
- Els vernissos que utilitzem son respectuosos amb el medi ambient, de gran qualitat i resistents als raigs UVA.
 
- La importància en la resistència del vernís als raigs UVA radica en que retarda el canvi del color natural de la fusta i impedeix  la decoloració.
 
 
 
 
                 A continuació els ensenyem una gran varietat de models i acabats diferents:             

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sol·licitud d'informació
Comentari sol·licitud d'informació
Nom i Cognoms
e-mail
Telèfon
Imatge de seguretat* :


Consulta