Franke SERIE CONTINUA barra de subjecció de seguretat, accessori persones mobilitat reduïda
Barra de subjecció de seguretat, en acer inoxidable, 30 cm
 
- Acabat acer inoxidable 18/10
 
- Inclou plaques de fixació de fàcil muntatge
 
- Subjecció segura amb l'acabat fine grip de Franke
 
- Material d'ancoratge inclòs
 
- Garantia de qualitat i durabilitat en el temps
 
- Preu en mida de 300 mm
33,88 €  28,00 €
(21,00% IVA inclòs)
DESCRIPCIÓ

Aquest model consta de barra fixa a paret en acer inoxidable 18/10, diàmetre 31,8 mm., inclou plaques de fixació de fàcil muntatge. Darrera de qualsevol producte Franke hi ha uns profunds estudis d'ergonomia, per a que permetin ésser utilitzats amb comoditat. 
 
Les barres abatibles i de suport ofereixen una subjecció segura gràcies a l'acabat fine grip de Franke. Els ajuts per a la mobilitat Franke de la sèrie Continua ofereixen solucions efectives tant per al sector privat o públic.
 
MIDES I CARACTERÍSTIQUES
 
Les mides de la barra són: 300 x 95 mm. El model pot ser en diferents mides: de 300, 450, 550, 600, 650, 750, 900 i 1100 mm.
 
Les característiques del producte són:
  • Estabilitat segura (segell de qualitat LGA)
  • Estructura de la superfície d'agafada FFG (Franke Fine-Grip)
  • Amb un còmode diàmetre ergonòmic d'aprox. 32 mm.
  • Plaques de subjecció col·locades de forma còmoda per al muntatge
  • Llarga durabilitat
  • Productes especials i peces soltes disponibles amb breu termini de lliurament 
  • Models en acer crom-níquel
 
SERVEI D'INSTAL·LACIÓ I TERMINI DE LLIURAMENT


Si vostè ho desitja, li farem una visita al seu domicili, prenem mides i li aconsellem la millor opció en cada cas per poder realitzar un pressupost sense compromís.


Tenim servei d'instal·lació amb muntadors propis per les poblacions de les comarques de l'Alt Camp, Baix Camp, Tarragonès, Alt Penedès, Baix Penedès i Conca de Barberà. Per a altres localitats, consultar servei d'instal·lació omplint el formulari indicant la seva localitat i tipus de producte dessitjat.

El termini de lliurament, per ser producte en stock, serà aproximadament de 5 dies, des de la confirmació de la comanda. En cas de no disposar de stock, consultar el termini de lliurament.

 

DETALLS

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tots els productes de Franke estan corberts per la LEY 23/2003, DE 10 DE JULIO DE 2003, DE GARANTIAS EN LA VENTA DE BIENES DE CONSUMO. BOE 11-07-2003.
Els productes estan fabricats amb materials de gran qualitat i no presenten problemes sempre i que s'hagin utilizat dins dels límits d'ús pels quals han estat creats. Durant la vigència de la garantía, MITRA LLAR, S.L. no es fa responsable de cap desperfecte ocasionat pel transport, mal ús o mala manipulació pel personal aliè a MITRA LLAR, S.L. o FRANKE, S.L. o als seus serveis autoritzats.
El possible desperfecte ocasionat pel transport estarà cobert per l'assegurança que li correspongui. En el cas d'apreciar cap desperfecte es tindrà de comunicar en aquell moment a l'empleat de l'empresa de transport, fent-ho constar en el document de lliurament. A partir d'aquest instant sols disposarà de 24 hores per formular la corresponent reclamació,  mitjançant un fax o mail.

Articles relacionats
FIORA SILEX EXTRAPLÀ, plat de dutxa de LLIURAMENT IMMEDIAT
- Plat de dutxa extraplà, model SILEX LLIURAMENT IMMEDIAT, rectangular, vàlvula inclosa
 
Sol·licitud d'informació
Comentari sol·licitud d'informació
Nom i Cognoms
e-mail
Telèfon
Imatge de seguretat* :


Consulta