Promoció reforma de bany a TARRAGONA
Si vostè resideix a les poblacions de: EL VENDRELL, VALLS, MONTBLANC, REUS, CAMBRILS o rodalies, li oferim els millors preus en el pressupost de la reforma del seu bany.

 

Ens encarreguem de gestionar i dirigir la seva reforma des del primer dia, seguint sempre un PLANNING de treball ràpid i eficient:

PAS 1: CONTACTAR  Ens envia una sol·licitud d'informació i, tant ràpid com ens sigui possible, ens posem en contacte amb vostè. La primera trobada s'efectuarà al seu domicili.

PAS 2: PRENDRE MIDES Quedem al seu domicili per prendre les mides de l'espai que s'ha de reformar. El Tècnic anota totes les possibilitats de distribució i comencem a treballar en el disseny del seu bany.

PAS 3: DISSENY I PROJECTE  El disseny del seu bany és el resultat de l'anàlisi de les seves necessitats i de l'aportació tècnica i estètica del nostre equip d'ESPECIALISTES en INTERIORISME.

 PAS 4: PRESSUPOST   Amb el Projecte de Disseny, valorem tots els materials necessarios per a la seva realització i li entreguem un PRESSUPOST DETALLAT de: paleta, lampista, electricista, aluminista, muntatge de mobiliari de bany i instal·lador de mampares.

PAS 5: GESTIÓ DE REFORMA  Ha arribat el moment de començar les obres. Els Nostres Tècnics s'encarreguen de GESTIONARDIRIGIR tota la reforma, des del paleta i els instal·ladors d'aigua i llum fins als tècnics en muntatge de sanitari, mobiliari de bany i mampares. Cuidem fins a l'últim detall.

 

El seu PROJECTE es troba en bones mans, li garantim TOTA LA TRANQUIL·LITAT ABANS, DURANT i DESPRÉS de la reforma.

 

 
Sol·licitud d'informació
Comentari sol·licitud d'informació
Nom i Cognoms
e-mail
Telèfon
Imatge de seguretat* :


Consulta