Promoció reforma de cuina a TARRAGONA
Si vostè resideix a les poblacions de: EL VENDRELL, VALLS, MONTBLANC, REUS, CAMBRILS o rodalies, li oferim els millors preus en el pressupost de la reforma de la seva cuina.

 

Ens encarreguem de gestionar i dirigir la seva reforma des del primer dia, seguint sempre un PLANNING de treball ràpid i eficient:

PAS 1: CONTACTAR  Ens envia una sol·licitud d'informació i, tant ràpid com ens sigui possible, ens posem en contacte amb vostè. La primera trobada s'efectuarà al seu domicili.

PAS 2: PRENDRE MIDES Quedem al seu domicili per prendre les mides de l'espai que s'ha de reformar. El Tècnic anota totes les possibilitats de distribució i comencem a treballar en el disseny de la seva cuina.

PAS 3: PROJECTE I DISSENY   El nostre equip d'Especialiestes en INTERIORISME s'encarreguen de realitzar el Projecte de la seva reforma tenint en compte l'ESTIL de tota l'estança, la FUNCIONALITAT de la distribució i l'ELEGÀNCIA dels materials de les MARQUES més reconegudes.

 PAS 4: PRESSUPOST   Amb el Projecte de Disseny, valorem tots els materials necessarios per a la seva realització i li entreguem un PRESSUPOST DETALLAT de: paleta, lampista, electricista, aluminista, muntatge de mobiliari de cuina i instal·lador d'electrodomèstics.

PAS 5: GESTIÓ DE REFORMA  Ha arribat el moment de començar les obres. Els Nostres Tècnics s'encarreguen de GESTIONARDIRIGIR tota la reforma, des del paleta i els instal·ladors d'aigua i llum fins als tècnics mobiliari, electrodomèstics i gestió de residus. Cuidem fins a l'últim detall.

 

El seu PROJECTE es troba en bones mans, li garantim tota la TRANQUIL·LITAT ABANS, DURANT i DESPRÉS de la REFORMA.

 
Sol·licitud d'informació
Comentari sol·licitud d'informació
Nom i Cognoms
e-mail
Telèfon
Imatge de seguretat* :


Consulta