Lasser SPACE ABYDOS Mampara frontal dutxa, tres FIXOS a mida. Entrada frontal.
Mampara de dutxa 3 fixs de vidre trempat de 10mm de gruix, transparent, subjecte amb esquadres + 1 barra de subjecció de vidre a vidre, ENTRADA FRONTAL
 
- Mampara frontal dutxa amb tres vidres fixs de 195 cm. d'alt i barra de vidre a vidre.
 
- Ferratges d'acer inoxidable brillant.
 
- Vidre trempat de seguretat de 10 mm. TRANSPARENT.
 
- Fixació dels vidres a la paret mitjançant un perfil "U", FIXACIÓ ESQUERRA
 
- Tractament AQUANET opcional
 
- El preu no inclou muntatge
 
DESCRIPCIÓ

La mampara SPACE, ofereix unes solucions a mida que resolen qualsevol demanda. La seu atractiu es deu tant a la seva absència de portes com al minimalisme del vidre i de l'acer inoxidable. La qualitat dels materials i la capacitat d'adaptació a qualsevol espai és la característica principal d'aquesta sèrie de mampares.
 
Mampara de dutxa amb tres vidres trempats  FIXS de 10mm. de gruix TRANSPARENTS amb esquadres i 1 barra de subjecció de vidre a vidre. La fixació a la paret mitjançant perfil inoxidable en forma de "U".
 
Opcionalment pot demanar el tractament AQUANET, un sistema de segellat dels microporus del vidre de la mampara. Amb el tractament AQUANET les gotes d'aigua rellisquen i no queden estancades, d'aquesta manera evitem la formació de  restes de calç. La durabilitat d'Aquanet depèn principalment de la duresa de l'aigua i de la freqüència d'ús de la mampara. Cal tenir en compte que els productes de neteja abrasius perjudiquen el vidre, així doncs, es recomana utilitzar productes biològics amb un contingut baix de PH.
 
VIDRE AMB AQUANET                                VIDRE SENSE AQUANET
 
 
 
 
MIDES

Mides normalitzades o estàndard:
 
AMPLE: de 140 a 220 cms.
La mida de la mampara es calcula sumant la mida de tots els vidres.
A l'apartat observacions indicar la mida de cada vidre.
 
ALÇADA: 195 cms.
 
Mides especials:
 
Si l'ample és inferior a 140cms o superior a 220 cms, consultar factibilitat tècnica i preus.

Si l'alçada és superior a 195 cms (fins a 210cms), consultar factibilitat tècnica i preus.

Si l'alçada és inferior a 195 cms, no s'incrementarà el preu.

Per defecte aquesta mampara s'entrega amb el perfil en forma de "U" per la subjecció a la paret, si vol escaires en comptes de perfil, consulti'ns abans de realitzar la comanda.
 
SERVEI D'INSTAL·LACIÓ
 
Disposem de SERVEI D'INSTAL·LACIÓ amb muntadors propies per a les poblacions de les comarques de l'Alt Camp, Baix Camp, Tarragonès, Alt Penedès, Baix Penedès i Conca de Barberà. Per a altres localitats, consuli el servei d'instal·lació omplint la sol·licitud d'informació, indicant la seva localitat.
 
TERMINI DE LLIURAMENT per models de mides estàndard: 10-15 dies.
 
DETALLS
 
 
 
FIXACIÓ DE LA BARRA AL VIDRE 
PERFIL A LA PARET EN FORMA DE "U" 
 ESQUEMA MAMPARA SPACE ABYDOS
BARRA DE SUBJECCIÓ ENTRE VIDRES 
 
 

A CONTINUACIÓ POT ESCOLLIR ENTRE LES DIFERENTS OPCIONS I PER CONTINUAR AMB LA SEVA COMPRA FACI CILC AL BOTÓ "COMPRAR"

 

Mida ample mampara
140,1-160 cm   1.409,65 €
160,1-180 cm   1.464,10 €
180,1-200 cm   1.518,55 €
200,1-220 cm   1.599,62 €
Fixació paret
Fixació esquerra   0,00 €
Fixació dreta   0,00 €
Tractament anticalç
Sense AQUANET   0,00 €
Amb AQUANET   151,25 €
0,00 €  0,00 €
(21,00% IVA inclòs)
Tots els productes de Lasser estan coberts per la LEY 23/2003, DE 10 DE JULIO DE 2003, DE GARANTIAS EN LA VENTA DE BIENES DE CONSUMO. BOE 11-07-2003.Els productes estan fabricats amb materials de gran qualitat, i no presenten problemes sempre i quan s’utilitzin dins de l’ús normal per al qual han estat dissenyats. Les mampares de bany tenen una garantia de dos anys dels seus materials, excepte dels materials de PVC, els quals no disposen de garantia, ja que varien en funció de l’ús. En cas que la mampara no pugui ser retornada a fàbrica per a la seva inspecció i reparació, INDUSTRIAS LASSER, S.A. subministrarà totes les peces necessàries, prèvia identificació com a fabricant original del producte garantit, amb la revisió d’un instal·lador autoritzat. Durant la vigència de la garantia, MITRA LLAR, S.L. no es fa responsable de cap desperfecte ocasionat pel transport, mala utilització o mala manipulació per personal que no sigui de MITRA LLAR, S.L. o INDUSTRIAS LASSER, S.A. o pels seus serveis autoritzats.El possible desperfecte ocasionat pel transport estarà cobert per l’assegurança corresponent. En cas de detectar algun desperfecte comuniqui-ho en aquell moment a l'empleat de l'agència de transport i faci-ho constar en el document del lliurament. A partir d'aquest instat sols disposarà de 24 hores per formular la corresponent reclamació, mitjançant un fax o mail.
El tractament AQUANET té 1 any de garantia per a qualsevol defecte de fabricació. És important tenir en compte que la durabilitat del tractament depèn sobretot de la freqüència d'ús i dels materials utilitzats per a la seva neteja: Aquanet no admet ni productes abrasiu ni fregalls.
Articles relacionats
Lasser SPACE LEMNOS Mampara frontal dutxa, tres FIXS a mida, 2 barres perpendiculars a la paret
Mampara de dutxa 3 fixs de vidre trempat de 10mm de gruix, transparent. Fixació mitjançant 2 barres perpendiculars a la paret.
Lasser SPACE HAMPTON Mampara frontal dutxa, tres FIXS a mida, 1 barra perpendicular a la paret
Mampara de dutxa 3 fixs de vidre trempat de 10mm de gruix, transparet, subjecte amb esquadres. Fixació a la paret mitjançant perfil en forma d' "U" i 1 barra perpendicular.
FIORA SILEX EXTRAPLÀ, plat de dutxa de MIDES I COLORS ESTÀNDARD
- Plat de dutxa extraplà model SILEX, rectangular, vàlvula inclosa
 
Sol·licitud d'informació
Comentari sol·licitud d'informació
Nom i Cognoms
e-mail
Telèfon
Imatge de seguretat* :


Consulta