Moble de bany KYRYA - OFERTA 50% de DTE.
OFERTA MOBLE DE BANY. Mobiliari de la firma KYRYA model CLASSIC.
 
- Mòdul de 90 cm suspès i lavabo en color blanco
 
- Mirall rectangular de 90 cm (ample) x 70 cm (alt)
 
- 1 aplic LED AQ110 28x8. Cromat.
 
- El preu no inclou aixeta i petit material, ni instal·lació
DESCRIPCIÓ
Mobiliari de la firma KYRYA model CLASSIC.
 
L’OFERTA INCLOU:
• 1 moble de bany suspès 90Ax45Fx64H amb 2 calaixos + 1 porta. Laminat AR+ color ZEBRA Blanc. Agafadors cromats. Separador laminat per interior calaix inferior.
• 1 taulell de resina DURIAN amb lavabo integrat 91x46x4H. Color BLANC BRILLANT.
• 1 mirall emmarcat CONCAVO 90Ax70H. Marc 7cm LACAT color RAL4007.
• 1 aplic LED AQ110 28x8. Cromat.
• 1 vàlvula clic-clac.
• Transport Espanya Peninsular
 
L’OFERTA NO INCLOU:
• Aixeta (model exposat: GRB DESPERTAR, preu 214 euros + IVA).
• Sifó i petit material.
• Muntatge.
 
SERVEI D'INSTAL·LACIÓ
 
Si vostè ho desitja, el podem visitar, prenem les mides i l'aconsellem de la millor opció en cada cas per tal de poder realitzar un pressupost sense compomís. 

Els nostres instal·ladors treballaran buscant la perfecció i intentaran minimitzar les molèsties ocasionades durant el muntatge. És convenient disposar d'un espai habilitat per al muntatge. Si es requereix desmuntarem i reciclarem el seu armari existent.

Tenim servei d'instal·lació amb muntadors propis per a les comarques de l'Alt Camp, Baix Camp, Tarragonès, Alt Penedès, Baix Penedès i Conca de Barberà. Per a altres localitats, heu de consultar el servei d'instal·lació omplint el formulari indicant la localitat i el tipus de producte desitjat.
Els productes estan fabricats amb materials de gran qualitat. No presenten problemes sempre i quan s'utilitzin de manera correcta i se'n faci l'ús per al qual han estat dissenyats.
Aquest producte té una garantia de 2 anys per als defectes de fabricació. Excepte  els materials que poden patir desgast a mesura d'utilitzar-los.
La garantia exclou desperfectes ocasionats per productes abrasius utilitzats a l'hora de netejar o per falta de manteniment.
És important important tenir en compte que la fusta és un element natural i  pot tenir variacions de textures, veta i color.
 
 
Sol·licitud d'informació
Comentari sol·licitud d'informació
Nom i Cognoms
e-mail
Telèfon
Imatge de seguretat* :


Consulta