Grober SERIE PREMIUM KALA conjunt columna i aixetes monocomandament per dutxa
Conjunto columna i aixetes, model Kala, en color crom.
 
- Columna prisma de gran disseny i elegància
 
- Joc d'excèntriques 13-17 cm
 
- Color crom
 
- Ruixador 20 cm.
 
- Mànec de dutxa flat, amb suport lliscant
 
- Amb flexo silver antitorsió doble reforç
635,25 €  525,03 €
(21,00% IVA inclòs)
DESCRIPCIÓ

Conjunt de columna prisma i aixetes model Kala, per dutxa. Dotat amb flexe silver, amb sistema d'antitorsió amb doble reforç, mànec de dutxa flat, suport lliscant i ruixador de 20 cm.  Disseny minimalista de línies pures que li dóna al seu bany un ambient d'elegància. Equipat amb la tecnología ASGROB de tancaments ceràmics que garantitza una suavitat permanent, ja que està construida amb materials d'última generació, resolent amb aquest sistema tots els problemes de cal, duresa i sorolls, oferint un gran confort i seguretat en el seu ús.
 
MIDES

Les mides del cos en centímetres són: columna alt mínim 80 cm i màxima extesió fins a 107,5 cm. Mides aixetes: ample 24 cm. Existeixen també altres productes de la serie Kala en diverses versions.
 
SERVEI D'INSTAL·LACIÓ I TERMINI DE LLIURAMENT


Si vostè ho desitja, li farem una visita al seu domicili, prenem mides i li aconsellem la millor opció en cada cas per poder realitzar un pressupost sense compromís.

Tenim servei d'instal·lació amb muntadors propis per les poblacions de les comarques de l'Alt Camp, Baix Camp, Tarragonès, Alt Penedès, Baix Penedès i Conca de Barberà. Per a altres localitats, consultar servei d'instal·lació omplint el formulari indicant la seva localitat i tipus de producte desitjat.

El termini de lliurament, per ser producte en stock, serà aproximadament de 5 dies, des de la confirmació de la comanda. En cas de no disposar de stock, consultar el termini de lliurament.

 

DETALLS
 

 El sistema de cartutx ASGROB li proporciona:

  • AJUSTAMENT A ZERO, pels materials de fibra de vidre i acer inoxidable utilitzats
  • SEGURETAT, amb juntes d'estanqueitat de silicona reforçada amb un esquelet rígid intern
  • GRAN CONFORT, ja que té capacitat de selecció de la temperatura molt àmplia gràcies al trast que permet les plaques ceràmiques.
  • FIABILITAT I CONTROL, gràcies a l'acoblament dels seus components sense folgances ni deformacions, transferint a la perfecció els moviments manuals en la selecció de temperatura a través d'un precís cos d'acer inoxidable.
  • SILENCIOS, amb sistema silenciador flotant.
  • SUAVITAT PERMANENT, que le proporciona l'ajustament amb tolerància zero i la disminució d'esforços i friccions internes, dotant al sistema d'una suavitat durant tota la vida que permet el funcionament fins i tot sense greix. 
     

Tots els productes de Grober estan corberts per la LEY 23/2003, DE 10 DE JULIO DE 2003, DE GARANTIAS EN LA VENTA DE BIENES DE CONSUMO. BOE 11-07-2003.
Els productes estan fabricats amb materials de gran qualitat i no presenten problemes sempre i que s'hagin utilizat dins dels límits d'ús pels quals han estat creats. Les aixetes de bany estan garantides per dos anys en tots els seus components (tots menys crom).
En el cas que les aixetes no pugui ser tornada a fàbrica per a la seva inspecció i reparació,  GROBER, S.L. subnimistrarà totes les peçes necessàries, prèvia identificació com a fabricant original del producte garantitzat, mitjançant revisió d'un instal.lador autorizat.
Durant la vigència de la garantía, MITRA LLAR, S.L. no es fa responsable de cap desperfecte ocasionat pel transport, mal ús o mala manipulació pel personal aliè a MITRA LLAR, S.L. o GROBER, S.L. o als seus serveis autoritzats.
El possible desperfecte ocasionat pel transport estarà cobert per l'assegurança que li correspongui. En el cas d'apreciar cap desperfecte es tindrà de comunicar en aquell moment a l'empleat de l'empresa de transport, fent-ho constar en el document de lliurament. A partir d'aquest instant sols disposarà de 24 hores per formular la corresponent reclamació,  mitjançant un fax o mail.

Articles relacionats
FIORA SILEX EXTRAPLÀ, plat de dutxa angular LLIURAMENT IMMEDIAT
- Plat de dutxa EXTRAPLA SILEX, angular, vàlvula inclosa
Franke SERIE CONTINUA barra de subjecció de seguretat, accessori persones mobilitat reduïda
Barra de subjecció de seguretat, en acer inoxidable, 30 cm
33,88 €
28,00 € (21,00 % IVA inclòs)
LASSER ONA GOLD Mampara de dutxa a mida: UN FIX + UNA PORTA
Mampara de dutxa LASSER ONA GOLD frontal entre parets, un fix i una porta practicable de 90º obertura exterior.
 
Sol·licitud d'informació
Comentari sol·licitud d'informació
Nom i Cognoms
e-mail
Telèfon
Imatge de seguretat* :


Consulta