WPRO-Kit de neteja per cuina
WPRO-KIT PER CUINA
 
- Conjunt de 9 productes pel manteniment de la seva cuina
 
- Tots són productes professionals
 
- PRODUCTE EN STOCK/ LLIURAMENT RÀPID
50,77 €  41,96 €
(21,00% IVA inclòs)
DESCRIPCIÓ
 
Whirlpool ofereix una àmplia gamma d'accessoris per la cura i manteniment dels seus productes, per així poder optimitzar el rendiment dels eletrodomèstics durant més temps. Aquest kit de productes està integrat per productes professionals per la bona cura i funcionament dels seus electrodomèstics.
 
Aquest conjunt està format per:
 
  • NETEJADOR SPRAY PER PLAQUES VITROCERÀMIQUES 500 ML: Aquest article neteja perfectament taulells d'inducció i vitroceràmica sense deixar empremtes. Deixa una pel·lícula protectora que impedeix ratllades per una brillantor duradera.
  • NETEJADOR SPRAY PER ACER INOXIDABLE 500 ML: Neteja, protegeix i fa lluir totes les superfícies d'acer inoxidable deixant una pel·lícula protectora resistent a l'aigua que impedeix les ratllades. No ratlla. 
  • SPRAY NETEJADOR PER FRIGORÍFICS 500 ML: Netejador únic que elimina les taques i residus alimentaris deixant un agradable perfum a cítric. La seva fòrmula higienizant li permet lluitar contra els riscos de la listèria. S'utilitza sense aclarir. 
  • BAIETA DE MICROFIBRES 3M  (DE 32 X 36 CM ALTA QUALITAT): Ideal per netejar sense ratllar o deixar marcs o pelusses: taulells de treball, superfícies en acer inoxidable, etc. Es pot netejar a la rentadora (60 - 95ºC) fins a 300 vegades. No es danya amb lleixiu. 
  • DESODORANT PER FRIGORÍFIC: El carboni actiu absorbeix els olors en el frigorífic. No contamina les fragàncies dels aliments. Caduca als 3 mesos.

 

  • ANTICAL RENTADORES I RENTAVAIXELLES: El descalcificador professional WPRO acaba amb els dipòsits de calç de les rentadores i dels rentavaixelles. La seva fòrmula especial també optimitza el rendiment dels electrodomèstics i allarga la seva vida útil.
  • RASPADOR: Aquest article permet la total eliminació de residus cremats dels taulells de vitroceràmica o inducció. 
  • FULLES: Juntament a aquests productes s'inclou un joc de 10 fulles de recanvi per la rasqueta o raspador.
  • DESODORANT PER RENTAVAIXELLES: El nou Citrus deo de WPRO elimina els mals olors en el rentavaixelles, deixant un agradable perfum a llimona. Tots els mals olors causats por vaixelles brutes, cuberts i gots desapareixen i són substituits per un fresc olor que dura dies dins del rentaplats. Caduca després de 2 mesos. Aquest és un producte no tòxic.

 

 
SERVEI D'ATENCIÓ AL CLIENT

 

Quan rebi el producte, en cas que  tingui qualsevol dubte de seva la utilizació, neteja o manteniment, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres a travès del nostre telèfon 977 639 061, on el nostre departament d'atenció al client li atendrà per solucionar-li qualsevol incidència.

 

 

 DETALLES
 
 
 

 
  
 
 
 

 
 
 
 
 

 

Articles relacionats
WPRO-Desengreixant/descalcificador cafeteres EXPRESS
WPRO-DESENGREIXANT/DESCALCIFICADOR EXPRESS
7,36 €
6,08 € (21,00 % IVA inclòs)
WPRO-Descalcificador i desengreixant rentavaixelles 2 EN 1
WPRO-DESCALCIFICADOR I DESENGREIXANT 2 EN 1
5,84 €
4,83 € (21,00 % IVA inclòs)
WPRO-Kit de neteja per frigrorífic
WPRO KIT DE NETEJA PER FRIGORÍFIC
14,22 €
11,75 € (21,00 % IVA inclòs)
WPRO-Netejador per INOX
WPRO-NETEJADOR PER INOX
9,40 €
7,77 € (21,00 % IVA inclòs)
WPRO-Kit de neteja per vitro
KIT DE NETEJA PER VITROCERÀMICA I INDUCCCIÓ
11,57 €
9,56 € (21,00 % IVA inclòs)
 
Sol·licitud d'informació
Comentari sol·licitud d'informació
Nom i Cognoms
e-mail
Telèfon
Imatge de seguretat* :


Consulta