Q-ACTION de Silestone, netejador taulells de cuina
Q-ACTION SILESTONE SPRAY 500 ml
 
- Manté la brillantor del taulell amb el temps
 
- Neteja tot tipus de taques (vi, oli, llimona, retolador...)
 
- PRODUCTE EN STOCK/ LLIURAMENT RÀPID
12,00 €  9,92 €
(21,00% IVA inclòs)
DESCRIPCIÓ
 
 
Taques de greix i neteja rutinària.

Per taques de greix aplicar una petita quantitat de Q-ACTION sobre la taca i fregar amb un fregall (tipus Scoth-Brite) fins que desaparegui. Aclarir seguidament amb aigua.

Taques de calç de l'aigua (marques de gots, etc).

Abocar Salfuman sobre la superfície del taulell i deixar actuar durant 1 minut . Aclarir amb aigua. Seguiu les recomanacions d'ús indicades pel fabricant de Salfuman. No aplicar sobre altres productes (aixetes, pica, etc.) Que no siguin el taulell ja que podria afectar l'acabat d'aquests.

Taques de silicona.

Utilitzar una fulla d'afeitar i una mica de dissolvent (que no tingui en la seva composició diclorometà, diclorur de metilè). Aclarir amb aigua.

Taques difícils.

Per taques difícils aboqui el producte Q-ACTION sobre la zona de producte Silestone afectada per espai de 2 minuts i fregui fortament amb un fregall (tipus Scoth-Brite). Posteriorment aclareixi amb aigua abundant.
 
Pèrdua de brillantor.

La pèrdua de brillantor a la superfície del taulell de cuina de Silestone pot deure a la utilització de productes (ceres, esprais, segelladors, etc.) Amb la intenció de realçar la seva brillantor, encara que amb el pas del temps es perdi l'efecte d'aquests productes. És per tant una pèrdua que res té a veure amb la brillantor mecànic original del producte en sortir de la fàbrica. Per recuperar aquest brillantor no natural es pot utilitzar un esprai multiusos de mobles adequat per a l'ús dels fogons.
 
 
 
 
SERVEI D'ATENCIÓ AL CLIENT

 

Quan rebi el producte, en cas que  tingui qualsevol dubte de seva la utilizació, neteja o manteniment, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres a travès del nostre telèfon 977 639 061, on el nostre departament d'atenció al client li atendrà per solucionar-li qualsevol incidència.

 

 
 
 
    
 

 

Articles relacionats
WPRO-Terra blanca universal desengreixant per totes superfícies
WPRO-TERRA BLANCA UNIVERSAL DESENGREIXANT PER SUPERFICIES
9,73 €
8,04 € (21,00 % IVA inclòs)
WPRO-Kit de neteja per cuina
WPRO-KIT PER CUINA
50,77 €
41,96 € (21,00 % IVA inclòs)
 
Sol·licitud d'informació
Comentari sol·licitud d'informació
Nom i Cognoms
e-mail
Telèfon
Imatge de seguretat* :


Consulta