Armaris i vestidors a mida
MITRALLAR realitza venda i col·locació d'armaris amb portes corredisses i batents, armaris sota escala i vestidors a mida.
LES DISTRIBUCIONS INTERIORS DELS NOSTRES ARMARIS PODEN SER TOTALMENT A MIDA AMB DISSENYS I ACCESSORIS PERSONALITZATS.
 

 
MITRALLAR, LA MILLOR OPCIÓ
 
Assessorament Professional
Si vostè ho desitja, MITRALLAR li farà una visita, prenem les mides i l'aconsellem de la millor opció en cada cas per tal de poder realitzar un pressupost sense compomís. 

Els nostres instal·ladors treballaran buscant la perfecció i intentaran minimitzar les molèsties ocasionades durant el muntatge. És convenient disposar d'un espai habilitat per al muntatge. Si es requereix desmuntarem i reciclarem el seu armari existent.

Tenim servei d'instal·lació amb muntadors propis per a les comarques de l'Alt Camp, Baix Camp, Tarragonès, Alt Penedès, Baix Penedès i Conca de Barberà. Per a altres localitats, heu de consultar el servei d'instal·lació omplint el formulari indicant la localitat i el tipus de producte desitjat.
 

Transport i muntatge
Per al producte en stock, el termini de lliurament serà de 2 a 3 setmanes des de la confirmació de la seva comanda.
En el cas que haguem de fabricar el producte especialment per vostè, el termini de lliurament serà de 5 a 6 setmanes, des de la confirmació de la seva comanda.
 
 
Garantia
Els productes estan fabricats amb materials de gran qualitat. No presenten problemes sempre i quan s'utilitzin de manera correcta i se'n faci l'ús per al qual han estat dissenyats.
Aquest producte té una garantia de 2 anys per als defectes de fabricació. Excepte  els materials que poden patir desgast a mesura d'utilitzar-los.
La garantia exclou desperfectes ocasionats per productes abrasius utilitzats a l'hora de netejar o per falta de manteniment.
És important important tenir en compte que la fusta és un element natural i  pot tenir variacions de veta i color.
Per tal d'assegurar una bona instal·lació dels armaris, en cas de tenir premarc, aquest haurà d'estar instal·lat a nivell.
 
 
 
Sol·licitud d'informació
Comentari sol·licitud d'informació
Nom i Cognoms
e-mail
Telèfon
Imatge de seguretat* :


Consulta