Parquets
MITRALLAR realitza venda i col·locació de parquets laminats, de fusta, sintètics i tarimes exteriors.
 
 
MITRALLAR, LA MILLOR OPCIÓ                                                                                                                                                                            
 
Assessorament Professional
A MITRALLAR subministrem parquet de fusta natural i parquet laminat. Les marques  amb qui treballem són EUREKA® i QUICK·STEP®; dos fabricants de prestigi amb un producte de máxima qualitat. Cadascun d'ells ens ofereix diferents col·leccions amb una gran varietat d'acabats.
 
Venim a prendre mides
Depenent dels m2 de cada cambra es calcula la quantitat de parquet. El format de les peces pot variar segons la col·lecció. Si té algun dubte respecte les mides, ompli el formulari indicant el producte el qual ha escollit i les mides lineals de cada cambra. L'atendrem en el més aviat possible i li oferirem diferents opcions perquè així pugui escollir el producte més adequat a les seves necessitats. 
 
Disposem de servei d'instal·lació amb muntadors propis per a les comarques de l'Alt Camp, Baix Camp, Tarragonès, Alt Penedès, Baix Penedès i Conca de Barberà. Per a altres localitats, consulti el servei d'instal·lació omplint el formulari i indicant la seva localitat i el producte escollit.

Si es requereix, substituim el parquet existent pel parquet que hagi escollit, ens l'emportem i reciclem el material substituït.
 
+ Info MITRALLAR
Per al producte en stock el plaç d'entrega aproximat serà de 7 dies des de la confirmació de la seva comanda.
En cas de no disposar de stock, consulti'ns el termini de lliurament.
 
 
 
Garantia
Els productes són fabricats amb materials de gran qualitat. No presenten problemes sempre i quan s'utilitzin de manera correcta i respectant l'ús per al qual han estat dissenyats. La garantia d'aquest producte depèn de cada fabricant, QUICK·STEP® li ofereix una garantia de 25 en el producte de totes les col·leccions i cobreix l'ús i el desgast, mentre que EUREKA® garantitza el seu producte durant 10 anys en el parquet de fusta natural, 25 anys en el parquet laminat de resistència AC5, 15 anys per al parquet laminat de resistència AC4, 12 anys per a la resistència AC3-31 i 10 anys per a la resistència AC3-23/31.

En cas que col·loquéssim nosaltres el parquet, la garantia de la instal·lació és de 2 anys. La garantia exclou desperfectes ocasionats per productes abrasius utilitzats durant la neteja o per manca de manteniment. Cal tenir en compte que la fusta és un element natural amb variacions de veta i color.
 
Sol·licitud d'informació
Comentari sol·licitud d'informació
Nom i Cognoms
e-mail
Telèfon
Imatge de seguretat* :


Consulta