Projecte, disseny i pressupost
Si vostè resideix a TARRAGONA o a les poblacions d'EL VENDRELL, VALLS, MONTBLANC, REUS, CAMBRILS o rodalies, li oferim els millors serveis per la seva reforma.

MitraLlar  ofereix un servei d'assessorament tècnic i de disseny des del principi de l'obra...

fins al final.

    

Des del moment de la seva visita a la nostra botiga, rebrà l'assessorament dels nostres tècnics que li explicaran i aconsellaran sobre la seva elecció.

Disposem de programes de disseny que li permetran tenir una imatge gairebé real de la seva reforma, tant si és una cuina, un bany o un vestidor.

 

Ens encarreguem de gestionar i dirigir la seva reforma des del primer dia, seguint sempre un planning de treball ràpid i eficaç:

CONTACTAR Ens envia una sol·licitud d'informació i, en el més breu possible, ens posarem en contacte amb vostè. La primera trobada es realitzara al seu domicili.

 

PENDRE MESURES Quedem al seu domicili per prendre les mides de l'espai a reformar. El tècnic té en compte totes les distribucions possibles i comencem a treballar amb el disseny de la seva cuina.

 

PROJECTE I DISSENY El nostre equip d'especialistes en interiorisme s'encarreguen de realitzar el projecte de reforma de cuina tenint en compte: l'estil de tota l'estada, la funcionalitat de la distribució i l'elegància dels materials de les firmes més reconegudes.

PRESSUPOST Juntament amb el projecte de disseny, valorem tots els materials necessaris per a la seva realització i li lliurem un pressupost detallat de: paleta, fontaneria, electricitat, fusteria d'alumini, mobiliari de cuina, electrodomèstics...

GESTIÓ DE REFORMA Arriba el moment de començar les obres. Els nostres tècnics s'encarreguen de gestionar i dirigir tota la reforma, des del paleta i els instal·ladors d'aigua i llum fins als tècnics en muntatge de mobiliari, electrodomèstics i gestió de residus. Cuidem fins l'últim detall.

El seu projecte està en bones mans, li garantim total tranquil·litat abans, durant i després de la reforma..


Només ha de posar-se en contacte amb nosaltres omplint la Sol·licitud d'Informació i el visitarem sense compromís.

 
Sol·licitud d'informació
Comentari sol·licitud d'informació
Nom i Cognoms
e-mail
Telèfon
Imatge de seguretat* :


Consulta