Reformes de banys
Si vostè resideix a TARRAGONA o a les poblacions d'EL VENDRELL, VALLS, MONTBLANC, REUS, CAMBRILS o rodalies, li oferim els millors serveis a la reforma del seu bany.

Ens encarreguem de gestionar i dirigir la seva reforma des del primer dia, seguint sempre un planning de treball ràpid i eficaç.

Quedem al seu domicili per prendre les mides de l'espai a reformar. El tècnic té en compte totes les distribucions possibles i comencem a treballar en el disseny del seu bany.

 

 

El nostre equip d'especialistes en interiorisme s'encarreguen de realitzar el projecte de reforma tenint en compte: l'estil de tota l'estada, la funcionalitat de la distribució i l'elegància dels materials de les firmes més reconegudes.

Juntament amb el projecte de disseny, valorem tots els materials necessaris per a la seva realització i li lliurem un pressupost detallat de: paleta, fontaneria, electricitat, fusteria d'alumini, mobiliari...

Arriba el moment de començar les obres. Els nostres tècnics s'encarreguen de gestionar i dirigir tota la reforma, des del paleta i els instal·ladors d'aigua i llum fins als tècnics en muntatge de mobiliari i la gestió de residus. Cuidem fins l'últim detall.

El seu projecte està en bones mans, li garantim total tranquil·litat abans, durant i després de la reforma.


 

Només cal que es posi en contacte amb nosaltres omplint la Sol·licitud d'Informació i el visitarem sense cap compromís.

Articles relacionats
Reformes de cuines
Si vostè resideix a TARRAGONA o a les poblacions d'EL VENDRELL, VALLS, MONTBLANC, REUS, CAMBRILS o rodalies, li oferim els millors serveis a la reforma de la seva cuina.
Reformes de portes
Si vostè resideix a TARRAGONA o a les poblacions d'EL VENDRELL, VALLS, MONTBLANC, REUS, CAMBRILS o rodalies, li oferim els millors serveis a la reforma de les seves portes.
 
Sol·licitud d'informació
Comentari sol·licitud d'informació
Nom i Cognoms
e-mail
Telèfon
Imatge de seguretat* :


Consulta