Sistemes de lliurament de la seva comanda

DESPESES D'ENVIAMENT GRATUÏTES A PARTIR DE 100€ PER TOTES LES COMPRES A ESPAÑA PENINSULAR.

 
  PORTS DEGUTS: 
  4 MODALITATS DE LLIURAMENT DE LA COMANDA 
 
 

Depenent del tipus de lliurament que desitgi per la seva comanda, en el moment de confirmar-la, indiqueu una d'aquestes 4 modalitats:

 

 

OPCIÓ 1 »» ENVIAMENT ESPANYA PENINSULAR (NORMAL)

 

Si a "ZONA D'ENVIAMENT" selecciona l'opció "ENVIAMENT ESPANYA PENINSULAR (NORMAL)", rebrà la seva comanda mitjançant el servei de CORREOS en aproximadament 72 hores, aquest servei té un cost de 9€.

 

 

 

OPCIÓ 2 »» ENVIAMENT ESPANYA PENINSULAR (URGENT)

 

Vostè té l'opció d'escollir el servei urgent, que es realitzarà mitjançant l'empresa SEUR. Per escollir aquest tipus de transport, vostè haurà de seleccionar "ENVIAMENT ESPANYA PENINSULAR (URGENT)", aquest servei té un cost de 15€.

 

Vostè estarà en tot moment informat de l'estat de lliurament de la seva comanda, a través del seu número de seguiment. Un cop realitzi la seva compra i es gestioni el seu enviament, rebrà un missatge amb el número de seguiment. A través de la pàgina web de SEUR podrà saber en tot moment l'estat de la seva comanda. Si té qualsevol dubte també pot trucar-nos i el nostre equip comercial l'informarà en tot moment d'aquests detalls.

 

 

OPCIÓ 3 »» RECOLLIR A LA BOTIGA

 

Si vostè vol realizar la recollida de la comanda a la nostra botiga i d'aquesta manera evitar-se els ports, a l'apartat "ZONA D'ENVIAMENT" haurà d'escollir l'opció "RECOLLIR A LA BOTIGA". Siusplau, avisi'ns prèviament per tal que podem preparar el material. Adreça: C/ Escoles, 1. Local MITRA. 43814 VILA-RODONA (Tarragona). L'horari de recollida del material es: de DILLUNS a DIVENDRES de 9:00 a 13:00 i de 16:00 a 20:00.

 

 

OPCIÓ 4 »» ALTRES (UE)

Servei de transport indicat per les comandes realitzades des de fora d'Espanya peninsular, s'ha de seleccionar l'opció "ALTRES (UE)". *Prèvia consulta de disponibilitat i preus.

 
Sol·licitud d'informació
Comentari sol·licitud d'informació
Nom i Cognoms
e-mail
Telèfon
Imatge de seguretat* :


Consulta